Skip to main content

Politica de confidențialitate


Suntec Trade se angajează să respecte confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor săi.


Suntec.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Suntec.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Suntec.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Suntec.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Suntec.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa [email protected], iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa [email protected].

Cere o ofertă de preț


Discută cu un expert