Skip to main content

Livrarea produselor


Dupa primirea comenzii dvs un operator Suntec va va contacta telefonic pentru a confirma comanda, verifica datele si de a va comunica costul de livrare.


In cazul in care ati ales modalitatea de plata ca fiind Ordin de Plata livrarea se va face dupa confirmarea platii.

Testatea produselor

Toate produsele sunt testate si verificate sa functioneze in parametri normali in momentul in care sunt introduse in gestiune si respectiv pe stoc. Produsele din categoriile: Imprimante, Piese Laptop si Calculatoare sunt retesate inainte de a fi livrate dupa inregistrarea comenzi.

Testatea imprimantelor este compusa din mai multi pasi prin care se acopera absolut toate functiile imprimantei. Aici gasiti un exemplar de fisa de test. Impreuna cu imprimanta vor fi livrate toate paginile de test inclusiv fisa de test completata cu data testari, stampila si identificatorul operatorului care a testat imprimanta.

Testarea calculatoarelor include instalarea sistemului de operare pentru care este licentiat sistemul, instalarea driver-elor si testatea fiecarei componente in parte.

Ambalarea produselor

Produsele vor fi ambalate corespunzator pentru livrare astfel incat sa nu fie afectate in timpul transportului. Imprimantele pot fi ambalate in cutie originala sau in cutie neutra maro dar in ambele cazuri se va urmari protejarea imprimantei. Piesele de laptop sunt ambalate in „folie cu bule” sau alte materiale care absorb socurile fizice la care pot fi expuse in timpul transportului

Cumparatorul trebuie sa verifice coletul in prezenta curierului sa nu prezinte urme de lovituri si folia in care este impachetat sa nu fie rupta sau desfacuta. In aceste cazuri va rugam sa nu acceptati marfa si sa ne contactati telefonic.

Mai jos va prezentam in cateva poze metodele de ambalare ale produselor livrate de noi.

Procesarea si livrarea comenzilor se fac in acceasi zi daca comanda este plasata pana la ora 15.00 sau in urmatoarea zi lucratoare daca este plasata dupa aceasta ora. Produsele comandate ajung in 24 de ore in toate localitatile din aria de acoperire Fan Courier.

Plata transportului pentru produsele care au o problema de garantie este suportata de catre Suntec Trade SRL.

In caz de neaccept se va complete o fisa de retur in care se va mentiona motivul returului.

Livrarea produselor
Livrarea produselor
Livrarea produselor
Livrarea produselor

Cere o ofertă de preț


Discută cu un expert