Skip to main content

Consultanță achiziții pentru proiectele europene


Start-up Nation

Granturi pentru companii nou înființate, întreprinderi mici și mijlocii, Start-up

Femeia Antreprenor

Cercetare, dezvoltare, inovare Digitalizare

Start-up Nation Diaspora

Granturi pentru firmele nou înființate, întreprinderi mici și mijlocii, microîntreprinderi, Start-up

4.1.1. bis

Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență

131.A

Investiții productive inovatoare pentru microîntreprinderile din Regiunea de Dezvoltare Nord Vest

AFIR sM 6.4 Modernizare activități neagricole

Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole.

Beneficiari:

 • micro-întreprinderile și întreprinderile mici existente, din spațiul rural;  
 • micro-întreprinderile și întreprinderile mici nou-înființate, din spațiul rural, care fac dovada cofinanțării;
 • fermierii sau membrii unor gospodării agricole care își diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități non-agricole în cadrul întreprinderii deja existente încadrabile în microîntreprinderi și întreprinderi mici;
AFIR s.M 6.1 Tânărul fermier

Sprijinirea stabilirii pentru prima dată a tinerilor fermieri ca șefi/ conducători unici ai unei exploatații agricole.

BENEFICIARI:

 • Tinerii fermieri în conformitate cu definiția prevăzută la art. 2 din R(UE) nr. 1305/2013, care se instalează ca unic șef al exploatației agricole
 • Persoanele juridice în care un tânăr fermier în sensul art. 2 din R(UE) nr. 1305/2013 care se instalează împreună cu alți tineri fermieri și care exercită un control efectiv pe termen lung în ceea ce privește deciziile referitoare la gestionare, beneficii și riscuri financiare în cadrul exploatației respective
Digitalizarea IMM-urilor
Adoptarea tehnologiilor digitale. Beneficiari: Întreprinderi mici și mijlocii.

Transformăm complexitatea în simplitate. Achizițiile tale, gestionate eficient de SUNTEC.

Îți oferim soluții personalizate pentru achiziționarea de echipamente și utilaje, adaptate nevoilor unice ale domeniului tău.

Indiferent dacă ești în procesul de scriere a unui proiect european sau cauți cele mai bune opțiuni pentru achizițiile necesare, echipa noastră îți oferă consultanță completă, documentație pentru proiecte europene și sugestii pentru echipamente și utilaje la prețuri competitive.

Alegând Suntec, vei avea un partener unic pentru toate cerințele tale de achiziție: de la evaluarea inițială și analiza opțiunilor, până la selecția echipamentelor și recomandările de servicii și furnizori. Avantajul nostru constă în simplificarea întregului proces, oferindu-ți produse la prețuri avantajoase sub forma unei singure facturi, asigurând un management eficient și fără bătăi de cap.

Domenii

 • HoReCa (patiserie, brutarie, cofetarie, fast food, pizerie)
 • fabricare mobilier
 • vopsitorie auto
 • vopsitorie câmp electrostatic
 • vopsitorie câmp electrostatic
 • vopsitorie mobilier
 • parcuri fotovoltaice și panouri solare
 • pachete digitale
 • IT (echipamente, software, CRM, aplicații)
 • utilaje
 • CNC
 • croitorie
 • tipografie
 • excavatoare
 • studio foto-video
 • imprimare 3D

Ai câștigat deja un proiect european pentru afacerea ta?


Achiziționează-ți echipamentele cu SUNTEC!

Consultanță SUNTEC


Cum se desfășoară serviciul de consultanță pentru achiziții în proiecte de fonduri europene

Procesul nostru este conceput pentru a-ți asigura succesul de la prima consultanție și până la implementarea finală. Colaborăm strâns cu parteneri de încredere și îți oferim soluții personalizate pentru a transforma viziunea ta în realitate, simplificând fiecare etapă a procesului de finanțare și implementare a proiectului. Datorită experienței noastre solide, acest flux funcționează perfect. Suntem specializați în pregătirea tuturor documentelor necesare, inclusiv procese verbale, certificate de garanție, declarații de conformitate, procese verbale de predare/primire, procese verbale de punere în funcțiune, rapoarte justificative și procese verbale de recepție. Sistemul nostru este meticulos gândit , iar tu nu mai trebuie să ai grija documentelor bine elaborate. Avem tehnicieni specializați în toate domeniile de activitate și te asigurăm de un suport și sprijin post-proiect deplin.


Consultanță achiziții pentru proiectele europene

Înțelegem nevoile afacerii

În acest prim pas esențial, echipa noastră dedicată inițiază un dialog aprofundat cu dumneavoastră pentru a înțelege complet cerințele și specificațiile proiectului dumneavoastră european. Discutăm în detaliu despre obiectivele proiectului, parametrii tehnici ai echipamentelor și utilajelor necesare, precum și despre orice constrângeri bugetare sau temporale. Scopul nostru este să obținem o imagine clară și completă a așteptărilor dumneavoastră, astfel încât să putem trece la următorul pas cu o bază solidă de informații.

Oferim soluții personalizate

După ce am stabilit un cadru clar al necesităților dumneavoastră, ne concentram pe elaborarea unor soluții personalizate. Acest pas implică o analiză detaliată a opțiunilor disponibile, ținând cont de ultimele inovații și cele mai bune practici din industrie. Vă oferim recomandări personalizate, care nu numai că satisfac cerințele tehnice, dar și optimizează costurile și eficiența operațională. În acest stadiu, accentuăm colaborarea strânsă pentru a asigura că soluțiile propuse sunt în perfectă aliniere cu viziunea și obiectivele proiectului dumneavoastră.

Achiziție

Odată ce soluțiile sunt aprobate de dumneavoastră, trecem la faza de achiziție. Acest pas crucial include coordonarea și gestionarea eficientă a procesului de achiziție a echipamentelor și utilajelor selectate. Ne ocupăm de toate aspectele logistice, de la negocierea cu furnizorii până la organizarea livrărilor, asigurându-ne că toate elementele sunt livrate în conformitate cu termenele stabilite și respectând standardele de calitate cerute. Rolul nostru este de a vă scuti de complexitățile achiziției, permițându-vă să vă concentrați pe alte aspecte ale proiectului.

Livrare și implementare

Odată ce echipamentele sunt achiziționate, ne ocupăm de livrare și implementare, asigurându-ne că totul este instalat și configurat corect. Apoi, echipa noastră se asigură că fiecare sistem este pus în funcțiune în mod eficient și că totul funcționează așa cum trebuie.

Suport continuu

În ultimul pas al procesului nostru, ne angajăm să oferim suport continuu pe tot parcursul proiectului dumneavoastră. Aceasta include nu numai asistență post-achiziție, dar și consultanță continuă pentru orice nevoi suplimentare care pot apărea. Înțelegem că nevoile proiectului se pot schimba, și suntem pregătiți să răspundem rapid și eficient la aceste schimbări, asigurându-te că proiectul tău european decurge fără obstacole și cu succes. Oferim un suport complet, care include service și training pentru personalul tău. Cu o vastă experiență în domeniu, procesul nostru este perfect optimizat, iar documentele necesare sunt pregătite cu precizie și promptitudine. Avem specialiști în toate domeniile de activitate și ne angajăm să-ți oferim tot sprijinul necesar în fiecare etapă a proiectului și dincolo de aceasta.

Contactează-ne


Suntem aici pentru a-ți oferi consultanța necesară ca să-ți transformi proiectul în realitate. 

Discută cu un expert SUNTEC