Skip to main content

Soluții complete de digitalizare pentru companii


Optimizare completă în IT&C și marketing

Instruire și consultanță avansată pentru echipamente, rețele și strategii de marketing eficiente

Digitalizarea cu Suntec înseamnă:

– arhivare electronică avansată și acces personalizat pentru a moderniza și securiza modul în care gestionați și protejați informațiile afacerii dumneavoastră

– comunicare rapidă și clară cu clienții și angajații, ceea ce duce la eficientizarea activității și creșterea productivității și a vizibilității.

Start-up Nation

Femeia Antreprenor

Digitalizare IMM

alte proiecte europene

SUNTEC înseamnă experiență de peste 20 de ani

Consultanță

Analizăm nevoile companiei dumneavoastră și propunem soluții adaptate fiecărei situații identificate.

Planificare

Supraveghem și coordonăm fiecare fază a realizării proiectului de digitalizare.

Implementare

Echipele noastre cu peste 20 de ani de experiență se ocupă de punerea în practică a soluțiilor de digitalizare.

Servicii


Echipamente ITC & more
Echipamente hardware TIC: calculatoare, laptopuri, servere, infrastructură rețea, stații grafice, all-in-one, imprimante, tablete.
O multitudine de echipamente hardware TIC și dispozitive mobile asigură baza necesară pentru digitalizarea unei afaceri. În acest fel este asigurată creșterea eficienței, securității și a productivității – iar clientul beneficiază de un avantaj pe piață.
Software & licențe
Sisteme de operare, aplicații de business, soluții de securitate, licențiere software, cloud, IOT, CRM, ERP, HCM, WMS, EDI, SFA.
Software de ultimă oră și serviciile de licențiere sunt esențiale pentru optimizarea și automatizarea proceselor de business. Integrarea sistemică facilitează o digitalizare eficientă, vitală pentru evoluția companiilor.
Publicitate online & offline
Campanii digitale, reclame tipărite, panouri publicitare, pliante, broșuri, strategii media mix.

Campaniile publicitare integrate, care cuprind atât mediul digital, cât și cel tradițional, construiesc și consolidează un brand. Prin intermediul acestor campanii, o companie își crește vizibilitatea, atrage și menține clienți – ceea ce duce la dezvoltarea afacerii. În era digitală în continuă evoluție, este esențial să aveți o abordare integrală a marketingulului.

Prin serviciul nostru de campanii publicitare, vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea prin strategii personalizate care acoperă atât mediul digital, cât și cel tradițional.

Beneficiile Campaniilor Publicitare Integrare:

  • Creșterea Vizibilității: Vă vom ajuta să vă faceți remarcați în mediul online și offline, sporind vizibilitatea brandului dvs. în fața publicului țintă.
  • Atragerea și Menținerea Clienților: Prin strategii bine gândite, vom atrage noi clienți și vom consolida relațiile cu cei existenți, contribuind astfel la creșterea afacerii dvs.
  • Dezvoltarea Afacerii: Campaniile noastre integrate nu doar vă ajută să vă promovați brandul, dar și să dezvoltați afacerea, generând rezultate tangibile.

Cum Funcționează Serviciul Nostru

Analiză și strategie: În primul rând, vom efectua o analiză detaliată a afacerii dvs. pentru a înțelege publicul țintă și obiectivele dvs. Vom dezvolta apoi o strategie personalizată.

Implementare integrată: Vom crea și implementa campanii publicitare pe multiple canale, cum ar fi publicitatea online, social media, televiziune, radio și print.

Monitorizare și optimizare: Ne vom asigura că întreaga campanie este monitorizată în timp real, iar datele sunt utilizate pentru a optimiza performanța și a obține cele mai bune rezultate posibile.

Raportare detaliată: Veți primi rapoarte detaliate și transparente cu privire la performanța campaniilor dvs., astfel încât să fiți mereu la curent cu evoluția lor.

Website & Webshop
Design web, dezvoltare e-commerce, SEO, administrare conținut, analiză trafic web, optimizare conversii.
Site-urile web și platformele e-commerce sunt elemente fundamentale în transformarea vizitatorilor în clienți ai unei afaceri și în maximizarea profiturilor acesteia.
Strategie & plan de marketing
Cercetare de piață, branding, poziționare, planificare campanie, analiză performanță, marketing mix.
Planul de marketing se referă la strategia de promovare a unei companii și conține mai multe informații: de la evaluarea situației actuale a afacerii și informații despre piață și concurență până la pașii ce trebuie făcuți pentru atingerea obiectivelor stabilite. Stabilirea unui astfel de plan îi asigură pe clienți că inițiativele de marketing sunt structurate, corespunzătoare obiectivelor companiei și adaptabile la o piață în continuă schimbare.
Manual de Brand
Identitate vizuală, ghid stil, logo, norme de utilizare logo, paletă cromatică, fonturi, coerență de brand.
Manualele de brand cuprinde un set de reguli care asigură coerența și unitatea mesajului transmis de o companie în toate formele de comunicare – vizuală, text sau audio. Aceste manuale conțin, de fapt, poveste unui brand, și sunt esențiale pentru susținerea unei reputații puternice a acestuia pe termen lung.
Conținut Foto, video & text
Fotografii, producție video, copywriting, storytelling, redactare editorială, spoturi publicitare audio, articole PR, articole blog, texte social media.

Conținutul vizual și textul de calitate sunt determinante în comunicarea valorilor și mesajelor companiei. Publicul poate fi informat, captivat ori inspirat de felul în care un brand se prezintă – în acest fel se poate construi o legătură emoțională puternică între o afacere și clienții săi.

Consultanță & Instruire
Selectarea echipamentelor, configurarea software-ului, gestionarea infrastructurii de rețea, optimizarea stațiilor grafice.
Vom selecta hardware-ului necesar procesului de digitalizare, configurăm software-ul și asigurăm gestionarea infrastructurii de rețea. Oferim îndrumare în utilizarea eficientă a echipamentelor IT și de comunicații pentru a asigura funcționarea optimă a acestora în activitatea zilnică și pentru a spori productivitatea.

Cere o ofertă de preț!


Discută cu un expert SUNTEC