Skip to main content

Achiziție de echipamente și utilaje pentru proiectele cu fonduri europene


Experiență de achiziții în peste 50 de proiecte europene

Oferim servicii de achiziție personalizate pentru echipamente și utilaje, adaptate nevoilor proiectelor europene din diverse industrii. Echipa noastră vă asigură soluții optime, indiferent de complexitatea cerințelor. Avem experiență în achiziții de echipamente în următoarele sectoare:

HoReCa
Clinică medicală
Construcții
Producție Mobilă
Clinică de Estetică Medicală
Automotive
Arhitectură și Proiectare
Imprimare 3D

Avantaje


_01
Gamă variată

Serviciul de achiziții al SUNTEC oferă acces la o selecție extinsă de echipamente și utilaje, asigurând că clienții pot găsi exact ceea ce le trebuie pentru proiectele lor. Datorită relațiilor extinse cu furnizorii și cunoștințelor aprofundate de piață, SUNTEC poate oferi opțiuni variate și de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect european.

_02
Expertiză și Consiliere

Echipa de specialiști SUNTEC oferă consultanță personalizată, bazată pe ani de experiență și cunoaștere a industriei, pentru a asigura că achizițiile sunt aliniate perfect cu cerințele tehnice și obiectivele proiectului. Această expertiză asigură că fiecare achiziție contribuie la succesul și eficiența proiectului, evitând greșelile costisitoare și optimizând investițiile.

_03
Simplificare

Oferim o soluție completă pentru procesul de achiziție, gestionând toate aspectele – de la identificarea nevoilor, la negocierea cu furnizorii și coordonarea livrărilor. Eficiența și simplificarea procesului de achiziție sunt esențiale, mai ales în contextul proiectelor complexe finanțate prin fonduri europene.


Alte servicii pentru proiecte prin fonduri europene


Marketing

Marketing

SUNTEC oferă strategii de marketing digital personalizate, care includ optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul prin conținut, publicitatea plătită online sau cea tradițională, și strategii pe rețelele sociale. Aceste servicii sunt concepute pentru a crește vizibilitatea online, a atrage trafic de calitate și a îmbunătăți conversiile.
Website

Website

Crearea unui website reprezintă un element crucial în dezvoltarea unei afaceri. SUNTEC oferă servicii de dezvoltare web, de la design web personalizat la dezvoltarea funcționalităților complexe, asigurând că website-ul nu numai că arată profesional, dar este și ușor de utilizat, și optimizat pentru motoarele de căutare.

Cere o ofertă de preț!


Discută cu un expert SUNTEC