Skip to main content
_Articole

Digitalizarea – soluția pentru afaceri eficiente și adaptabile

Într-o perioadă în care tehnologia evoluează cu repeziciune, digitalizarea devine un pilon esențial al succesului în afaceri. Acest proces presupune transformarea informațiilor în format digital și poate începe cu trecerea documentelor unei firme de pe suportul de hârtie în lumea digitală; altfel spus, crearea unei arhive digitale. În acest fel, sunt eliminate zecile de bibliorafturi pline cu documente, se eficientizează activitatea și se câștigă timp.
Digitalizarea – soluția pentru afaceri eficiente și adaptabile

Acest lucru încearcă să-l facă de câțiva ani și instituțiile statului și autoritățile locale din România. Pentru aceasta, în 2020 a fost creată chiar o structură de sine stătătoare – Autoritatea pentru Digitalizarea României – care are ca rol declarat ”înlocuirea cozilor de la ghișee cu servicii publice online de calitate”. Au fost înființate astfel portaluri precum e-guvernare.ro, ghişeul.ro, Punctul de Contact Unic electronic și foarte cunoscutul și utilizatul SEAP. 

E adevărat, încă există rezistența la noile tehnologii, încăpățânarea unor persoane de a folosi metodele ”tradiționale”, ce presupun lucrul cu documente de hârtie și cu poștașul care livrează acte. De asemenea, prezența pe rețelele de socializare a unor afaceri nu este suficientă, deoarece acestea sunt doar canale prin care sunt transmise mesaje. 

E nevoie ca afacerile să implementeze digitalizarea în toate ariile lor de acțiune. Doar antreprenorii care implementează noi tehnologii și oferă servicii online sigure, rapide și de calitate vor reuși să atragă clienți și să îi păstreze pe termen lung.

Servicii personalizate de digitalizare oferite de Suntec

Prin serviciile de digitalizare oferite în Oradea (și nu numai) de compania Suntec, este transformat modul în care o afacere gestionează și securizează informațiile, printr-o arhivare electronică avansată și acces personalizat.

Cu o experiență solidă de două decenii în domeniul consultanței și implementării soluțiilor IT&C, noi, specialiștii Suntec, dispunem de experiență și cunoștințe extinse pentru a ghida companiile prin procesul de digitalizare. Astfel, compania noastră are posibilitatea de a oferi consultanță de înaltă calitate și de a implementa soluții cu impact major.

Suntec acoperă o gamă largă de servicii IT&C, incluzând dezvoltarea de software, securitatea cibernetică ori serviciile cloud. Această abordare integrată le permite clienților noștri să beneficieze de un partener unic pentru toate nevoile lor de digitalizare.

În plus, înțelegem că fiecare companie are cerințe distincte în ceea ce privește digitalizarea. De aceea, firma noastră oferă soluții personalizate, adaptate specificului și obiectivelor fiecărui client. Indiferent dacă este vorba despre optimizarea proceselor interne sau extinderea prezenței online, Suntec oferă soluții eficiente și inovatoare.

Digitalizarea cu Suntec înseamnă comunicare rapidă și clară cu clienții și angajații, ceea ce eficientizează procesele și crește productivitatea și vizibilitatea.

Avantajele digitalizării afacerilor

Digitalizarea eficientă a proceselor în cadrul unei afaceri conduce la o îmbunătățire semnificativă a eficienței și productivității. Companiile care optează pentru serviciile Suntec pot reduce timpul dedicat activităților repetitive și pot optimiza fluxurile de lucru.

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, adaptabilitatea este crucială. De aceea, digitalizarea oferă companiilor avantajul de a răspunde rapid la schimbările din piață și de a fi mai competitive într-un mediu în evoluție constantă.

În plus, prin digitalizare, companiile pot accesa noi oportunități de afaceri și pot extinde sfera de acțiune către noi piețe și segmente de clienți.

Serviciile de digitalizare oferite de Suntec reprezintă un factor cheie pentru succesul și creșterea companiilor. Cu o experiență de 20 de ani în consultanță, planificare și implementare, Suntec se impune ca un partener de încredere pentru orice firmă care își dorește să se adapteze și să progreseze într-un mediu de afaceri din ce în ce mai digitalizat.

Mai multe detalii despre serviciile noastre de digitalizare găsiți aici –>>> https://suntec.ro/digitalizare/

Cere o ofertă de preț


Discută cu un expert